submit


we ontmoetten elkaar als een soep die ik ontmoette hem in de metro en meteen voelen we iets meer dan alleen maar verbeelding. we woonden een kortste we nog praten via skype, maar het is t hetzelfde ik hou van hem, en hij zei dat hij zal komen naar Mexico, maar hij heeft geen paspoort. Ik wil niet aan hem kwijt, hij is mijn betere helft en ik heb een explosieve stemming en ik wil niet om hem uit elkaar kan iemand mij helpen aub. Ik wil weten hoe de poolse man is wat ze willen in een meisje, waarschijnlijk ben ik op zoek als pools meisje dat is de reden waarom hij keek me in de metro. Dit heeft tragedie in de maak alle geschreven over. Laat mij u vertellen, mijn beste, als iemand die heeft gewonnen en verloren in houdt, vaker dan ik zou willen toegeven, dat de WARE, BLIJVENDE relaties zijn gebaseerd op wederzijds respect dan uit van ongetemde passie. De meeste van onze grootouders getrouwd waren veel langer dan de hedendaagse koppels, en het was t omdat ze elkaar iets voelen. Romantiek is de kers op de taart. Respect en begrip zijn de basis van een liefde die duurt, en op het moment dat je probeert te schimmel iedereen, inclusief uzelf, om te passen een vooroordeel van de hete, brandende passie, je leeft op geleende tijd. En laat mij u waarschuwen, weer vanuit mijn ervaring met lange afstand relaties zijn gedoemd. Ik weet dat er duizenden mensen zijn die zal ontkennen dat dit fel en met hun eigen verhalen van succes, maar uiteindelijk valt het uit elkaar. Zoals ik al eerder zei, passie alleen is niet voldoende. Relaties gaan over gedeelde ervaringen, goede en slechte. U kan niet zweven door op stomende e-mails en geloften van verliefde verlangen voor altijd. Er zijn uitzonderingen, ik trouwde met mijn vrouw na een twee jaar lange-afstand relatie werd samen leven in Polen. Ze was vastbesloten. Het isn t aan de slag gaat, ooit, op de lange afstand. Maar als je komt om te Polen, brengen een fatsoenlijke Mexicaanse koken, omdat Europa en Polen in het bijzonder, is onzin. Hij is niet gek. U zult niet vinden zelfs een schijn van authentieke Mexicaanse gerechten in een restaurant, en bestelt iets burrito-stijl betekent gewoon het geserveerd met rode bonen. Het is niet moeilijk te vinden, ingemaakte jalapenos, en er is wat cruddy cheddar knock-offs die het zal doen in een snuifje, maar als je wilt om iets geavanceerder dan nachos, u opnieuw op de kreek. Ik weet dat dit klinkt tangentieel overbodig te zijn wat je post over gaat, maar iets dat maakt je mist thuis gaat alles anders, dat het veel moeilijker. Ik bracht een Tamale druk met me uit het verenigd koninkrijk, nooit gebruikt het hier en gooide mijn Mexicaanse gerechten ingrediënten. Ik heb liever het maken van India en Thaise gerechten. We gaan al voor bijna een jaar, tussen afstand en mij reizen naar Polen zijn we van plan om te trouwen in ongeveer een jaar en ik ga naar live Polen in maanden. Het is de moeite waard, afstand kan worden crappy soms maar, aan het einde, als je vertrouwen en liefde, u kunt het overwinnen van deze belemmeringen. De enige goede guacamole ooit voorbereid in de PL was hier, in mijn keuken. Ik heb gemeden al die quasi-Mexicaanse restaurants in Warschau, voor minstens een jaar. Maar voedsel is hier in overvloed, en veel van het lekker. Het weer zal een grotere uitdaging voor een Mexicaanse dan het ontbreken van de juiste taco of chimichanga. Maar als je komt om te Polen, brengen een fatsoenlijke Mexicaanse koken, omdat Europa en Polen in het bijzonder, is onzin

About