submit


Tijdens mijn tweede nacht in Mexico-Stad Ik ontmoette met de Mexicaanse Jongens en gingen we op een open Vuur Mexicaanse taco s Street Food Tour van de stad. Van Hoofd taco ‘s, Geit, taco’ s, hebben we geprobeerd zo veel heerlijke taco s. Kwam ik met mijn vrienden de Mexicaanse Jongens (slechts drie samengevoegd, Moises, Horacio en Alonso). We begonnen de Mexicaanse Taco Street Food tour bij Parades voor enkele heerlijke taco s. We hebben geprobeerd Rundvlees met Chorizo, Al Pastor en Rib met Kaas. Daarna gingen we taco ‘s Lolita te eten Hoofd taco’ s. We hadden een mix van Hoofd, Tong, Darmen met de ogen en Kop bouillon. Het klinkt misschien gek, maar het was een van de beste taco s in de wereld. Het gedrocht gingen we naar Quesadillas Maria Isabel hebben gefrituurde Quesadillas. Ik had de Maïs Schimmel Quesadillas. Het is de Mexicaanse truffel en het was dus vuur. Aan het einde van de nacht, zijn we doorgereden naar Birria La Polar sommige Birria taco s die Geit is en om te proberen de Geit bouillon. Dit is waarschijnlijk de beste Taco in de wereld. Ik hoop dat ik je graag uit de Brand Mexicaanse taco s Street Food Tour van Mexico-Stad in samenwerking met de Mexicaanse Jongens. Als je hield van deze video geef me een thumbs up, comment hieronder en abonneer op mijn kanaal

About