submit


Ik heb gedateerd witte jongens die mijn hele leven heb ik zelf ben Hispanic. Ik weet dat veel blanke jongens die liefde Hispanic meisjes. Het is maar net hoe je meevoeren. Wees zelfverzekerd en jezelf informeren over blanke mensen cultuur lol Hello goodbye ik ben wit en de meeste witte mannen niet vinden Latinas om aantrekkelijk te zijn, ze beschouwen Latinas te worden sletten dat is het. Ik weet meer over de blanke cultuur dan jij, want ik ben wit. Bellemare de Honing, u denkt dat u weet wat de mannen willen. Jij bent zo typische en saai. Vrouwen haten op andere vrouwen is de meest walgelijke ding. Slut shaming. Ik kan me niet eens voorstellen dat het type van ouders die opgevoed. Laat me raden, je moeder was een alleenstaande moeder. Bellemare is en wat voor soort volks-witte mannen om je heen. De blanke mannen die ik ken zijn intelligente, hbo-of universitaire opleiding en goed reisde. Ze maken geen domme generalisaties over Latinas. Wat ik intelligent Latina zou zelfs willen een man die gebruik maakt van het woord ‘slet’ te beschrijven van een vrouw. Dat is een lage klasse en close-minded. Meestal iets van een ongeschoold persoon zou zeggen. Wij ook. Nee, bedankt. door de manier hey witte mensen, weet u wat de Mexicanen noemen Mexicaanse rijst. Het antwoord is rijst lol domme blanken Oh ha-ha, dank je, het spijt me ik ben een domme blanke jongen lol ik heb niet echt spaans spreekt, kan ik alleen maar vloeken en om eten uit een menu lol. Ik heb net geleerd dat spreken ha-ha. Dank u voor het corrigeren van me, ik zal deze kennis gebruiken voor het kwaad, ha-ha joke Blanken zijn de meest uiteenlopende de race is er zo ver als huid, ogen en haarkleur. Latino ‘s zijn gemengd met wit, maar als het niet was voor de Europeanen komen naar Amerika, dan de Latino’ s niet zou bestaan. Soms zijn de ouders van de Mexicaanse meisjes zijn erg jaloers en het beschermen van hun dochters, als waren zij een diamant. Ik ben Mexicaanse en soms mijn vader is jaloers LMAOOOOOOO verzekering dat ze de beschermers van hun dochters. H dat is de reden waarom ze laten hun dochters haar zwanger op of. En laten hun dochters kleden als sletten. oh ja, geweldig ouderschap. Bellemare Je ongeschoold en stereotiepe reacties zijn hilarisch. Realiseert u zich hoe simpleminded je geluid? Je moet om eruit te komen meer en de ervaring van de hele wereld. Uw goede geest is absurd en eerlijk gezegd, het maakt je klinkt belachelijk dom. Er zijn veel vooroordelen over ‘Boricuas’, zoals hoe ze zijn meestal vies en zeer agressief. Maar ik weet dat het niet allemaal waar zijn. Ik zag net je bent, meisje, ik dacht dat je was. Je klinkt als een onvolwassen en dramatische kind. Wij ook. Ik ben een Mexicaanse. Een relatie met een zwarte man is verschrikkelijk voor ons ras. De meeste Mexicanen moeders zeggen als ze zien dat hun dochters met een zwarte man dat ze er niet uit ooit. Het is als een dis eer, bijna net als de mens, wat heb ik fout gedaan voor mijn dochter aan de beurt. Moeders hebben liever dat hun dochter om te eindigen met een stijlvolle man. Alles maar zwart. Iemand zal hen behandelen recht. Diana ik heb gezien een-jarige vrouw uit Mexico — date een zwarte kerel en haar beide dochters datum zwarte dudes Bellemare is het als klinkt je misschien een beetje een hekel aan Mexicaanse vrouwen. Heeft je vriendje laat je voor één? Alle Latinas niet op reis. de enige mooie Latinas zijn Puerto Ricaanse vrouwen. Ga niet voor een Mexicaanse vrouw, ze hebben geen figuur dan ook. Boricuas aan de andere kant zijn godinnen Bellemare je geluid van zeer ongeschoold en onwetend. Bellen Mexicaanse vrouwen ‘bitches’ en zeggen ‘Boricuas’ zijn godinnen maakt je geluid een beetje onzeker. Als een Mexicaanse vrouw ik kan herkennen dat er mooie vrouwen van alle rassen. Niet alleen Mexicaanse. Hoe oud ben je. Hoe dan ook, waarom niet plaatsen we een foto van onszelf en laten we de jongens beslissen wie ziet er meer uit als een ‘godin’. Je liever een uitgezakt, wit vervelende vagina. Cellulitis. Congrats. Maar praat niet slecht over mijn race, want dat is niet waar. De meeste Mexicanen niet kijken op mensen, als zij dat doen dan ze zijn raar en luidruchtig. Diana ten minste wassen we onze cookies. Witte vagina is veel beter dan Latina vagina. Zelfs latijns-mannen zal je dat vertellen. Diana Latinas hebben meer cellulitis dan witte meisjes doen, en de statistieken bewijzen het. Spaanse vrouwen zijn de tweede meest zwaarlijvige race die er is (zwarte vrouwen zijn in de eerste plaats voor overgewicht). Latijns btw is smerig, wit btw is niet zo. Ik ben San Antonio en ik ben Mexicaanse en het is triest dat u zou beschrijven een hele cultuur als dat. Ik besef dat u wellicht niet blootgestaan aan verschillende culturen, omdat je misschien het ontbreken van een opleiding en een open geest. De aantrekkelijke Latinas niet zou datum een vent als jij. U kan niet zelfs een goede zin. De witte mensen die ik ken zijn opgeleid en goed reisde. Je bent gewoon een eenvoudige-minded man. En schat, we zijn niet allemaal vet, het is gewoon dat het goed uitziende Hispanic meisjes waarschijnlijk niet aan een klasseloze uitschot zoals jij. Voor een reality check. of wordt het wit en meestal niet worden aangetrokken tot meisjes of veel slechter wordt wit en niet in de voorsteden en proberen om te pick-up girls mithais hell no. Ik ben getrouwd. Tot een ongelooflijk warm witte man die houdt me voortdurend tevreden. Wie doet dat. Ja, je hebt gelijk met Mexicaanse vrouwen niet zo aantrekkelijk als de zuid-Amerikaanse vrouwen. maar een paar dingen te overwegen, alto zuid-Amerikanen zijn vermengd met de Inheems, zwart en wit, die geeft hen een betere genen en functies. een ander ding is dat de Colombiaanse Braziliaanse en Venezolaanse vrouwen krijgen meer plastische chirurgie gedaan dan alle andere latijns-Amerikaanse land hun ‘prachtige kenmerken, zoals je zegt, zijn niet natuurlijk. Maar de Mexicanen zijn voor het grootste deel overwegend Indiaanse met een beetje van de Europese gemengd, zodat de Indiaanse geeft de Mexicaanse vrouwen platte billen en platte borsten en een muffin top, en andere inheemse functies, omdat ze zijn meestal Indiase. Ik kan helemaal respecteer uw mening. Ik denk Hispanic mannen zijn bruto. Vooral wanneer ze het gebruik van woorden als ‘beanery’ en hebben absoluut geen klasse. Bruto. Het lezen van uw reactie deed me kokhalzen. Je klinkt als een zelfhaat of omdat de Spaanse cultuur is anders dan de witte cultuur, en daarom, witte jongens die natuurlijk op zoek naar iemand die ze kon delen meer belangen. het is ook minder gebruikelijk om te vinden van een zeer aantrekkelijke Hispanic meid dan is het een zeer aantrekkelijke witte chick. Niet proberen om onbeleefd of iets, maar ik denk dat dat is waarom. ja, ik denk dat je gelijk, maar ik zie niet in waarom mensen zouden willen aan de stok met hun eigen race ik bedoel waar is het avontuur en het mysterie van het dateren van iemand in een andere race te krijgen om hun cultuur te leren is geweldig. U hoeft niet wit meisjes om zelf te maken zich beter te voelen. Mexicaanse meisjes zijn net zo eenvoudig, vandaar de hoge tiener zwangerschap te beoordelen. hoewel je zei dat je niet probeert te zijn onbeleefd, je was. En dat is een echte ding te zeggen. Onwetendheid hou van Lyme voor eeuwig nee, ‘Anonymous’ heeft het recht. het is gemakkelijker te vinden een hete blanke meisje dan een heet Spaanse meisje Eigenlijk is het meer als witte mannen zien Hispanic vrouwen te ‘gemakkelijk’ en ‘vuil’. Ik ben wit, dus ik weet hoe witte mensen denken. Bellemare is waarom heb ik een gevoel wat vet slob zit in de voorkant van een computer Hispanic vrouwen haten omdat iemand u links voor

About