submit


Ok ik heb delen van deze vraag.) Hoe werkt een meisje aanpak een jongen, want ze heeft zelfvertrouwen? Ik denk dat ik het afschuwelijk. Ik zal niet naderen jongens die zijn zeer aantrekkelijk. Mijn fysieke normen zijn laag.) Jongens, als een meisje benaderd u in het openbaar, en glimlachte en zei: hi I m.) Hoe werkt een meisje aanpak een jongen, want ze heeft zelfvertrouwen? Ik denk dat ik het afschuwelijk. Ik zal niet naderen jongens die zijn zeer aantrekkelijk. Mijn fysieke normen zijn laag.) Jongens, als een meisje benaderd u in het openbaar, en glimlachte en zei: hallo ik m X, wat zou je denken doen. Dit doet afhankelijk van hoe aantrekkelijk ze is? Ik ben bang dat een man naar me kijken in afschuw. (Als ze was aantrekkelijk, ik zou proberen te escaleren als ze onaantrekkelijk was, zou ik een einde aan het gesprek zo spoedig mogelijk, maar nog steeds respect voor haar voor haar zelfvertrouwen. Er is geen schaamte in het proberen. Het lijkt erop dat je het echte probleem is de onzekerheid, dus moet je post een foto van jezelf op hier om te zien wat de vreemden denken. Ook, het kan iets zijn dat u oplossen. Bijvoorbeeld, als u zijn afschuwelijk, maar ook over het gewicht kan het zijn dat u niet langer afschuwelijk als je verliest gewicht. Ik gebruikte om te denken dat meisjes dacht dat ik lelijk was en niet hun type. Later toen ik met hen sprak, vertelden ze me dat ze dacht dat ze waren te lelijk voor me en zou nooit als een meisje zoals zij. Dat vond ik interessant. Mooie meisjes DENKEN dat ze zijn te lelijk voor mij. Koude benaderingen zijn niet van plan om de weg te gaan, omdat je gebrek aan zelfvertrouwen. De truc hier gaat om het krijgen van om te weten jongens door middel van een wederzijds belang. Stel dat je gaan beide naar dezelfde fotografie of cooking club, bijvoorbeeld. Nadat je hem er een paar keer, ga je gewoon naar hem toe en gebruik die nacht club, als het onderwerp van het gesprek. Schade aan minderjarigen, geweld of bedreigingen, intimidatie of privacy-invasie, imitatie of misleiding, fraude of phishing, Schadelijk voor minderjarigen, geweld of bedreigingen, intimidatie of privacy-invasie, imitatie of misleiding, fraude of phishing, Schadelijk voor minderjarigen, geweld of bedreigingen, intimidatie of privacy-invasie, imitatie of misleiding, fraude of phishing

About