submit


Hoe kan ik weten of een Mexicaanse man is oprecht geïnteresseerd in mij en niet alleen omdat ik ben wit? Hij komt uit Mexico, maar verhuisde naar Amerika, een paar jaar geleden voor het werk. Ik ontmoette hem op mijn werk. Vriend hem voor het eerst. In mijn verleden dating ervaringen in mijn s, ik deed date mannen die ik ontmoette op het werk omdat het werk lijkt een soort van sociaal leven voor de meeste mensen. Ik ontmoet waar we van sommige, Steve, en we werden goede vrienden, maar dat wilde niet romantisch, zelfs al was hij een geweldige vent. Dan was er nog één, Keith, die vond ik fysiek aantrekkelijk en we hadden een relatie. Hij bleek een leugenaar, ik vond en hem gedumpt zonder hem te vertellen waarom. Gewoon niet gaan met als je vindt hem aantrekkelijk, maar gaat met zijn karakter als hij eenmaal bloot aan u en als hij compatibel is met uw overtuigingen en waarden, go for it. Dat kost tijd om uit te vinden. Vergeet niet dat als dingen veranderen zure, één van jullie zal willen stoppen met dat werk. Nu ik ouder ben, zie ik niet in dat ik werk met vroegere vrienden. Ik zou het liever houden professionele plaats krijgen ook persoonlijk met ze. Altijd zijn er verschillen tussen mensen, en je zou je kunnen afvragen of dat is een reden voor hen om te worden aangetrokken of minder aangetrokken tot een persoon. Ik heb gezien gevallen in Mexico van jonge mannen met oudere witte vrouwen uit de verenigde staten. Als ze weten wat ze aan het doen zijn, geen van mijn bedrijf. Ik heb gezien gevallen van jonge homo-mannen met oudere veel minder aantrekkelijk witte mannen uit de verenigde staten. Als ze weten wat ze aan het doen zijn, geen van mijn bedrijf. De meer voorkomende geval is de oudere mannen op zoek naar jongere meer aantrekkelijke vrouwen in minder welvarende landen. Er zijn industrieën gebouwd rond. Als ze weten wat ze aan het doen zijn, geen van mijn bedrijf. Ik heb de neiging om niet te veel betrokken zijn bij het beoordelen van dergelijke dingen. Mensen verbinden om vele redenen. En economie is een onderdeel van de meeste van een relatie. Ik zou graag zien dat meer grensoverschrijdende relaties van alle soorten. En als er baby s geboren met een dubbele nationaliteit, dat brengt de landen samen. Misschien moet ik het mijn bedrijf. Misschien kon ik aansluiting mensen uit de verenigde staten en Mexico voor het huwelijk. Wat geslacht en leeftijd. Waarom zou een»Mexicaanse vent»zorg als u witte of niet. Wat als ik flip uw vraag: hoe kan ik weten of een blanke vrouw is oprecht geïnteresseerd in mij en niet alleen omdat ik de»Mexicaanse». Hoe klinkt dat. Door de manier:»Mexicaanse»is een nationaliteit en niet een etniciteit. Er zijn witte Mexicaanse, bruin Mexicanen, geel Mexicanen, groen Mexicanen er zijn Mexicanen van Europese oorsprong, van midden-oosterse afkomst, van Chinese afkomst, Geloof het of niet, als een Mexicaanse wilde-to-date een wit persoon, ze konden gewoon de datum een witte Mexicaanse. Ze zijn niet zo moeilijk te vinden

About