submit


Oke, dus we hebben elkaar ontmoet in de Geschiedenis klasse, ik ben het inschakelen van oktober en Hij (Leo) draaien op Nov. We praten te veel in de Geschiedenis in de klas, praten we over onze cultuur. Hij is Mexicaans en ik ben Chinees (geboren in de VS). Hij begint te praten hoe hij haatte de Mexicanen wanneer hij de Mexicaanse zelf en ik vraag hem. waarom je een hekel aan Mexicanen wanneer uw Mexicaanse. Hij is net als ik een hekel aan de manier waarop ze handelen en dat soort dingen, ze denken dat ze dat hij verschuift. hij spreekt, hij heeft een hekel aan Mexicaanse meisjes ook, ze denken altijd dat het mooi en sexy. Ik ben graag. Ik weet ook dat hij’ net als jij doe maar normaal. Lol. Hij vertelde me dat hij niet zou datum Mexicaanse meisjes. Hij is dus gewoon een afkeer van hen, en hij ziet er niet Mexicaanse helemaal niet, hij lijkt op de Dominicaanse en de Puerto Ricaanse. Of sommige little mix. Dagelijkse naschoolse hij heeft de nacht school en komt uit op het uur, maar op vrijdag krijgt hij buiten de normale schooltijd. Hij vraagt me wat ik doe, naschoolse, vragen me of ik zal met hem gaan eten en dan film. Ik’ like oke zeker geen probleem. vrijdag hebben we niet heen om te eten en film, hij vertelde me dat hij me naar zijn zus om films te kijken omdat haar huis is van een heleboel films. Hij is net als ik niet bijten. lol. Dus, wat het betekent wanneer hij neemt me mee naar zijn zuster s huis? Zelfs hij was ervoor te zorgen als ze niet thuis, maar zijn neven zijn er. En er is een kans zijn zus thuis zal zijn. Wij er heen ging en zijn neefjes zijn leuk voor mij en al. Na een tijdje zijn zus thuis kwam, en ze waren aan het praten. dan Leo vertelde me dat zijn zus houdt van mij, Lol. Ik ben graag. is oke. Hij vraagt me of ik ga met hem naar zijn vrienden Douche van de Baby, een meisje zwanger van onze school. Maar ik weet niet wie het is. en de oorzaak van vandaag zijn we niet naar de bioscoop, hij vraagt me of ik ga met hem op dinsdag of woensdag, want er is de school uit. Dus. doet dat betekent hij houdt van mij, of. Ik weet het niet zeker. Na zijn zuster huis gingen we eten in een Amerikaanse Diner. We praten veel en we hadden een geweldige tijd. We praten over tienerzwangerschappen en wat we gaan doen, als was het een van ons. Maar kijk, ik ben een Tiener moeder zelf. Ik heb een baby meisje maand oud. Ik weet niet wanneer hij zal stoppen met het praten met mij, want ik ben een moeder. Heb ik niet verteld hem nog. Maar ik zei: doe je geloven dat ik ben zwanger voor. Zie je al het vet in mij en hij zei nee je liegt. Hij was een heel aardige man. hij lacht om alles. We hebben veel gemeen, zoals praten over onze cultuur. hoe we houden niet van dit en dat. Ik persoonlijk haat Mexicanen. maar niet alle van hen. Ik bedoel de pervs. dat noem je sexy op straat uit het niets in NY. Ja ze -_. Ze maakte me haat Mexicanen. Geen belediging als je Mexicaanse. Maar Leo is anders. hij zat naast me tijdens mijn periode op school wanneer hij hoort te zijn in de klas. ha-ha. Ik vraag hem waarom u het niet zitten met uw vrienden. Hij is net als oorzaak u hier altijd door jezelf en ik het niet zo zitten met hen. Ik ben graag waarom. Hij is net als ik zei dat ik niet hou van de manier waarop ze werken, en ze praten over domme dingen. Lol. Dus dat maakte me aan het lachen. hier. Hij neemt me mee naar de klas zoals elke keer dat we tegen elkaar aan botst. de ene keer vraag ik hem als ik zou kunnen veranderen in de badkamer en neem van mij aan yoga les, hij is als het goed zorgen en vragen dan aan mij als hij kan lopen naar de klas en krijgt een pass en kom hier terug voor me op te wachten terwijl ik aan het veranderen. Ik ben zoals dat is zoals ik stoor hem en vervelende hi. hij kon niet zeggen dat hij is net alsof ik het niet erg. Ik kom terug zo snel als ik kan) ik ben graag goed dan. Hij kwam terug en liep me om yoga les en hij ging naar de klas. Maar net als na het diner op vrijdag. hij hoeft niet in een sms me of bel me. hij zei dat hij het gaat niet om mij te bellen op: zorg ervoor dat als ik het kan gaan om de baby douche met hem. hij vroeg me een paar keer als mijn mama laat me eruit laat. tijdens het diner wilde hij mij vroeg het huis, zodat mijn moeder niet ongerust over mij. Dus, ik ben niet zeker over hem. Hij vertelt me hoe hij als meisjes die ouder zijn dan hem en ik vertelde hem dat ik hou van jongens die een paar jaar ouder dan ik. we zijn als het tegenovergestelde. Dus, ik weet het niet. vertel me over hem. Of hij wil gewoon om vrienden te maken met mij. als Gewoon vrienden. Ik vind het niet erg dat een vriend zoals hem omdat hij mooi in tegenstelling tot andere Mexicaanse jongens. Hij zei dat hij zal me leren spaans en dat soort dingen. Denk je dat hij houdt van mij? een beetje. of zelfs niet. Of je denkt dat hij is een speler. Vertel het me. We praten ook over onze eerste bf gf en als we van andere rassen. Ik vertelde hem mijn eerste bf was de Afro-Amerikaanse en hij gedateerd van een Chinees meisje op de middelbare school. dus ja. dat is het zowat. Bedankt voor het lezen van dit alles

About