submit


Ik ben Mexicaanse en viel in liefde met Denemarken op de leeftijd van. Ik autodidact deens-jarige leeftijd. Ik goed kunt lezen, spreken, fatsoenlijk en schrijven — oké. Fast forward naar de leeftijd ontmoette ik deze man, deense dat zou ik eindigen dating. Op de leeftijd ontmoette ik mijn buff, Shane (R. I. P) deens. De datering van het deense man voor een tijdje was geweldig. Ik ben over het horen van de deense Jongens Nordic in het algemeen zijn saai, niet romantisch genoeg. Hij was een beetje verlegen en onhandig in het begin, ik was hints geven om hem te vertellen had ik een crush op hem. Hij had ze niet krijgen, Dus ik vroeg aan andere van mijn deense vrienden (meisjes), ze vertelde me om te worden rechte vertel hem»ik hou van je», ik deed. Hij had net als ik gewoon gedateerd. Hij was Romantisch,»God morgen ScatJag esker graven»leuke, grappig. Mijn buff, Shane. GOD is. Hij was lief, grappig, spontaan, hij was spaans leren praten met mijn ouders. Hij was voorstander, hij was als een deense taal leraar voor me. We hadden een goede internetverbinding, hij vertelde me alles en ik zou vertellen hem alles. Ik ontmoette een andere deense jongens, Hij was lief, mooi. Het begrijpen van een Nordic man is moeilijk op het eerste, vooral als de dame komt van het latijnse cultuur, waar de man betaalt voor alles. Machismo. Als de gelijkheid termijn op u van toepassing is, Het is voor jou. Hij zal je helpen. Ga je de»nederlandse»te betalen voor uw eten altijd. Verwacht geen speciale behandeling alleen maar omdat je een lieve vrouw. Dat is hoe ze zijn en als je wilt-to-date, u moet assimileren in hun cultuur. Proberen om ze te begrijpen, gelijk. Het was moeilijk op het eerste, maar ik heb het. (Eerlijk gezegd nu ik haat het, als jongens zijn een try-hard of zeggen»ik betaal voor alles»ik wil niet het gevoel dat ik aan hen te danken iets, Dus ik zou graag betalen voor mijn part, of betalen voor alles. Het verhuren van een man te betalen. Het is NIET van mij.) Het hangt van de man, je krijgt. Ik was gezegend met jongens en vrienden (deens) die zijn geweldig voor mij. Zou het niet ruilen voor alles in de wereld. Mexicaanse meisjes zijn niet een monolithische groep met dezelfde interesses. Sommige Mexicaanse meisjes zoals snowboarden. sommige Mexicaanse meisjes zoals video games. Sommige Mexicaanse meisjes willen lezen. Sommige Mexicaanse meisjes als muziek. Sommige Mexicaanse meisjes zoals Nordic jongens. Als er een specifiek persoon u zich aangetrokken tot, de beste manier om erachter te komen wat ze wil is om haar te vragen, niet met vreemden op het internet.»Gueridons», of natuurlijke blondines zijn een zeldzaamheid hier in Mexico, en, zoals overal elders in de wereld, de verschillende en exotische altijd interessant en aantrekkelijk

About