submit


Mijn Mexicaanse vrouw is de beste vrouw die ik ooit heb gekend. Ik ben gehuwd bijna een jaar, trad in het huwelijk, gehandicapten — bijna volledig verlamd. Haar zorg en liefde hebben mij geholpen door tal van crisis situaties. Haar familie is zeer ondersteunend, hoewel, met goede reden, die zij niet vertrouwen op de Amerikanen, en ze is verbazingwekkend zorgzame en attente, nooit veeleisende en liefdevol en zacht. Mijn goede vriend is getrouwd met een Mexicaanse vrouw, ze had een baby, besloten ze te gaan naar de winkel om de hoek en laat de peuter alleen thuis. De baby probeerde te krijgen uit het raam en haar moeder, gewurgd en verstikt tot de dood. De baby was een blonde, blauwogige, engel en is nu in de hemel. Mijn vriend was in een ander land werken voor zijn Amerikaans bedrijf, hij kreeg het bericht terug kwam, was ze uit te drinken — de politie deed niets. Mijn vriend ging twee jaar van depressie en hartzeer, de vrouw bled hem droog voor die twee jaar verdwenen, werd gevonden in drug buurten en beschermd door haar familie. Ik weet niet wat er is gebeurd bij de echtscheiding horen dat ze kwam te laat en de rechter draaide de zaak over aan een hogere rechter. Hij heeft een Mexicaanse dame, die niet over deze problemen — ze is een schoolhoofd, een auteur, en een prachtig persoon en zij bracht hem terug uit de putten van de hel over het verlies van zijn enige kind in het leven. Ze houdt van hem, zorgt voor hem, en haar kinderen de zorg en liefde voor hem. Het ware antwoord is.»Het hangt er van af, en je kunt nooit vertellen.»Er zijn onverantwoordelijk en gekken in elk ras en geloof in de wereld. De verlaten moeder was een schizofreen die alcoholist was. De vrouw opdrachtgever — is een vrouw met geweldige principes. Hij is nu in goede vorm en diep in de liefde. Je kunt niet oordelen over een persoon die door hun race — alleen hun woorden en daden. Als u denkt over die uitspraak en na te denken over Donald Trump voor een moment — je begrijpen waarom de Mexicanen niet als Gringo s die veel. Mijn vriend en ik allebei ouderen gringos zijn ongelooflijk gelukkig nu nog veel van ondersteunende systemen en de dames hier in Mexico. Ik voel me vereerd, en net een huis gekocht voor mijn vrouw als demonstratie van mijn liefde. Ik denk dat ze het doen. Er zijn een aantal miljoenen van hen er in Mexico en naar wat ik hoor, Mexico is niet een tekort aan mensen. Dus, ze trouwen en hebben kinderen. Zijn ze goed vrouwen? Hangt er van af wie je het vraagt. Veel Mexicaanse mannen vertelde me dat ik gek was om de voorkeur aan een vrouw uit Mexico over deze»prachtige, zeer open minded en makkelijker te krijgen gringas». Zie je, generalisaties over andere mensen gemaakt zijn overal. Het is altijd een uitdaging om te trouwen in een andere cultuur. Naast het leren kennen van uw nieuwe echtgenoot, krijgt u ook te»leren»haar cultuur. Uit persoonlijke ervaring zijn wij momenteel jaren getrouwd en ik wonen al jaren in Mexico met mijn vrouw, zou ik zeggen dat een vrouw uit Mexico zou een goede vrouw voor jou als: Je een beetje avontuurlijk en leuk om verrast. De meeste Mexicanen, mannen en vrouwen, koesteren hun persoonlijke vrijheid en liefde niet de les gelezen wat te doen. Neem een beetje van zaken van het haar zonder het starten van een argument. Man up en aanleiding om de uitdaging van het leven met een temperamentvolle vrouw. Velen lijken te zijn een beetje jaloers, ook. Dat alleen zou kunnen worden diepgeworteld in de cultuur. De mijne nam een cursus voor gevorderden over zijn jaloers. Ofwel u geniet er van verzorgde voor deze manier of je gewoon leren hoe om het te tolereren. Veel Mexicaanse vrouwen houden gewoon van om hun huishoudelijke zaken op hun eigen voorwaarden. Welke deze ook zijn. Zo, blijf open-minded en probeer niet om het opleggen uw mening in een sectie, waar je geen zaken betrokken te raken krijg Je nog steeds om de prullenbak, dat wel. U bent in de grote familie partijen en graag uw vakantie doorbrengen met je schoonfamilie. Mexicaanse mensen graag met hun familie en meestal niet op hun gemak voelen om weg te zijn van hen voor een lange periode van tijd. Je gelooft niet dat het Mexicaanse vrouwen, als zogenaamd wordt gebruikt om machoism en de onderdrukking door de Katholieke Kerk, zijn gemakkelijker op misbruik of bedrog man en accepteren valse morele normen. Zeker, de meisjes uit het Noorden zal u waarschijnlijk de boot als je durft te proberen tot het opleggen van een dergelijke spullen op hen. Als u wilt trouwen met een vrouw uit Mexico, wordt u geadviseerd om de liefde van haar land bijna net zo veel als van zichzelf. En eten wat ze zal koken voor je. Natuurlijk, dit is een beetje vaag, maar er zijn zeker veel mensen die er die zou passen in deze beschrijving. Een woord van waarschuwing aan het einde: In Mexico is het nog enigszins sociaal geaccepteerd»trouwen up»in een beter leven. Wat betekent het huwelijk van gemak, vooral economisch. In Mexico als ergens anders, vrouwen meestal niet te gooien zichzelf op een allochtone man zonder iets op hun mouw. Dus, als iets te mooi lijkt om waar te zijn. het IS meestal te mooi om waar te zijn. Het hangt af van hun sociale klasse, opleiding, inkomen, enz. Als je praat over de slechte Mexicaanse vrouwen, adviseer ik sterk tegen het trouwen ze. Waarom. Om deze redenen. Als een disclaimer, ik ben niet generaliseren of stereotypen. Ik ben erop te wijzen de harde waarheid op basis van wat ik heb gezien. Ze houden niet van een ander ras of cultuur buiten hun eigen. Ik heb met veel Mexicaanse vrouwen die flat uit haten zwarten, maken plezier van Aziaten, Indianen, etc. Ze schuwen de blanken en dus op. Klinkt goed, nietwaar. Mis. Veel arme Mexicaanse vrouwen gebrek aan kwaliteit van het onderwijs of een opleiding. Ik heb gehoord van een aantal gevallen waar vaders weigeren om hun dochters naar school gaan. Mexicaanse vrouwen zijn dumbed down zodat de mannen de controle gemakkelijker. Ze zijn afhankelijk van hun man voor bijna alles. Veel van de Mexicaanse vrouwen die ik ken komen naar mijn huis om te leren hoe om rekeningen te betalen, hoe om engels te leren, hoe we dit en dat doen, enz. Dat je»sterk en stoer»Latina stereotype. Mexicaanse vrouwen hebben een zeer giftig familie-eenheid. Mannen worden verondersteld om de kostwinner en de vrouwen verblijf in huis vrouwen. Ik heb gehoord dat sommige vrouwen hebben geen banen. Relaties zijn niet echt gebouwd is op liefde. Het is allen over het overleven en het bedrijfsleven. Als je rijk bent en kan zorgen voor een Mexicaanse vrouw op de fysieke behoeften, ze zal met je trouwen. Dat is gewoon de cultuur waar ze waren opgegroeid in. Je bent beter af trouwen Mexicaans-Amerikaanse vrouwen of Mexicaanse vrouwen van de hogere klasse. Ze hebben verschillende culturele waarden en meer onderwijs. Als je een arme Mexicaanse vrouw die niet net als de bovengenoemde punten, geweldig. Als je dat doet en nog wil je een relatie, het gaat om moeilijk. Als een Amerikaanse Man, gehuwd met een Latino vrouw, ik zou graag hebben in haar wetten op bezoek komen bij ons veel, en ik zou verwacht hebben veel plezier met ze, maar ik zou het voor het zeggen hebben als zij niet hadden om naar huis te gaan. Ze zouden hebben om hun eigen huis te gaan. Als ik alleen wil zijn met haar, ik zou zeggen zo en ze allemaal zou hebben om mee te gaan zonder een argument. En ik zou graag haar gezin zelf financieel niet afhankelijk zijn van mij om voor hen te zorgen. Ik heb een Filippijnse vrouw die gedicteerd aan mij wanneer haar zonen zou komen wonen in ons huis en ik zou niet zeggen dat in de zaak. En ik zou ook niet bereid zijn om hun huis daklozen familie leden. Bezoek zou ok zijn als ze hadden hun eigen plek om terug te keren. Ten eerste, ik moet zeggen dat generalisaties over alle mensen, of zelfs alle van de vrouwen, van een bepaald land zal altijd onnauwkeurig tot op zekere hoogte. Niet alle Mexicaanse vrouwen zijn hetzelfde. Ik twijfel er niet aan dat zijn enkele Mexicaanse vrouwen dat zou niet goed zijn vrouwen. Echter, vanuit mijn persoonlijke ervaring, mijn vrouw is een absolute engel. Ze werd geboren in Mexico gewoond en hier wonen we in Mexico nu) het grootste deel van haar leven. We hebben elkaar ontmoet in de VS. Ze heeft zowel de AMERIKAANSE en Mexicaanse burgerschap. Mijn vrouw is mooi, lief, intelligent en werkt hard om ons te helpen bereiken van de doelen die we hebben gelegd voor onszelf. Ze kan een beetje jaloers, dus dat houdt me op mijn tenen. Maar ze weet dat ik aan haar gewijd en aan ons huwelijk. Zo, terwijl ik het algemeen probeer te vermijden brede generalisaties over mensen van een bepaald land, in mijn eigen, persoonlijke ervaring, voorzover mijn vrouw is een typisch voorbeeld van de Mexicaanse vrouwen, ze zijn uitstekend vrouwen. Nee, als je door het aantal echtscheidingen in het land, en in de meeste gevallen is het de man die wil de echtscheiding. Maar dat is nauwelijks een oordeel over de Mexicaanse vrouwen die goede vrouwen. De vraag moet worden afgewisseld door of Mexicaanse mannen maken een goede echtgenoot. Want ik was nergens in de buurt wordt getrouwd met een Mexicaanse vrouw, of te veel van ze, ik kan niet geven een direct antwoord op de vraag, maar één, ik geloof dat het is onmogelijk om te generaliseren op deze manier overal in deze kwestie, en in de tweede plaats, de vraag is inherent oneerlijk, geslacht-partijdig, niet relevant en, als ik het kan toevoegen, belachelijk

About