submit


Home Registreren Inloggen Zoeken Bladeren Top Nu Online Plaatsen FAQ Dating Affiliate Programma privacybeleid van de Klant Ondersteuning Copyright Lava Plaats ben ik een persoon, proberen te begrijpen van het leven, van mij, is goed, met pijn en verdriet dat een crash van mijn ziel, met hoop, dromen en tijden van liefde en geluk. oh, het leven is een tijd die we nodig hebben om te verkennen en schat de passie is wat het leven beweegt, mijn werk is spannend, iedereen die niet het geluk om te werken in wat het wil. Im gelukkig persoon om die reden, mijn interesses en hobby s zijn in mijn werk. Het uiterlijk wordt de eenvoudige man die nog gelooft in romantiek. Oude mode en positieve vooruitzichten in het leven. Ik geef veel belang aan familie, ik wil om te worden omringd door een liefdevolle familie en de zorg voor hen. Weinig vrienden, alleen degenen die Jonge easy going single top executive zoek naar een leuke party lief meisje Bent u geïnteresseerd. Nou is hier een beetje meer over mij, ik ben een deel van het Mexicaanse deel van italiaanse spaanse deel één man, hondenliefhebber, Films, reizen, uitgaan met mijn vrienden, niet het leven te serieus. Witte huid, medium complex, bruine ogen, twee van hen, mooie, goede humor. Een mooi en open houding, smaak voor het leven en de mensen, niet om Mijn naam is Miguel,

Ik ben een muzikant, een half guiro, ik wil graag goed kleden, de geur goed, zelfs in de warmste Miguel. een goede wijn, lekker eten, en een mooie vrouw.

Ik gebruikte om te werken in het toerisme. Ik werk veel, de rest net zo intens en waarderen van andere culturen, eten, tradities, natuur, onbekende steden, mooie Hallo, ik hou van lezen een interessant boek, zoals roman, ik hou van koken en reizen. Ik zie er uit als een normaal latijns persoon, Im Mexicaanse en een live-ons voedsel, ik wil graag iemand ontmoeten die me tonen hun kostuums en hoe je woont

About