submit


dit Mexicaanse meisje dat spreekt geen engels heeft gewerkt bij onze familie restaurant voor een jaar totdat ze stopte onlangs in Mei. Ik spreek een beetje spaans, maar we voornamelijk communiceren via sms-bericht met vertalingen van yahoo antwoorden. een maand nadat ze gestopt, ik vroeg haar om uit te gaan en gingen we naar buiten keren. Ik nam haar mee naar de. dit Mexicaanse meisje dat spreekt geen engels heeft gewerkt bij onze familie restaurant voor een jaar totdat ze stopte onlangs in Mei. Ik spreek een beetje spaans, maar we voornamelijk communiceren via sms-bericht met vertalingen van yahoo antwoorden. een maand nadat ze gestopt, ik vroeg haar om uit te gaan en gingen we naar buiten keren. Ik nam haar mee naar de mall, bowling, aquarium. Ik kuste haar op de derde keer gingen we naar buiten. een week later nam ik haar om tennis te spelen en we niet uit te gaan voor een maand. we hadden om te communiceren met zeer veel nadat we gezoend. toen vroeg ik haar uit om te gaan winkelen en zei ja. Ik kocht haar een paar dingen omdat ze slecht zijn en na ik liet haar uit, ze kuste me, ze verplaatsen) ik vertelde haar dat ik om haar gaf, maar ik weet niet wat nu te doen. ze is zeer mooi en heeft jongens raken op haar non-stop. ze is en goed katholiek meisje. ze is heel aardig. Ik weet niet of zij houdt van mij, of ze kuste me, omdat ik haar kocht wat kleren. Taal kan worden overwonnen. Ze klinkt als een goed persoon. Gewoon werken op uw spaans. Maar echt helpen haar met haar engels. Ze gaat bij een nadeel voor eeuwig als ze niet kunnen omgaan met het engels. Ik denk dat u hebt gevonden een juweeltje, zie haar, wees een goede vriend. De rest zou komen in de tijd, dan zal het denk ik. Toen mijn moeder met mijn vader, ze had t spreken geen spaans en hij wilde t spreekt geen engels, maar ze wisten toen ze elkaar ontmoetten elkaar dat ze wilde werken aan wat het ook was, ze werden gevoel. Ze droeg een spaans-engelse woordenboek overal waar ze kwam en had heel lang (en langzaam) gesprekken. -enkele jaren later, zijn ze nog samen, nog steeds in liefde, en nog steeds aan het praten tot een storm — en ze zijn beide bi-lingual. Mijn suggestie krijgt een woordenboek niet voorkomen dat gesprekken. Attractie, alleen gaat het dan zo ver. Dat was erg aardig van u om dingen te kopen voor haar wist je dat je ze nodig had. Eerlijk gezegd, ik denk dat ze kuste jou te danken u voor uw vriendelijkheid. U kunt niet communiceren, je was w haar voor, dus ze was t een vreemde voor u. Gaan w iemand, die je niet eens kunt communiceren w zou heel moeilijk zijn om te doen in een relatie. Het is al moeilijk genoeg te doen, zelfs wanneer we spreken dezelfde taal. Ik heb geen vooroordelen bot in mijn lichaam, maar ik zou eerlijk zeggen dat iemand te vinden, kunt u praten met ten minste in staat om delen van uw dag. Iemand die je kan communiceren. Nogmaals, ik heb het gevoel dat was een gebaar van dank vriendelijkheid toonde zij tads. u. Ze zou iemand een dag door te brengen met of het doen van dingen zoals je vijf gedaan, maar voor iemand stabiel is, zou ik stel voor dat je iemand die je op zijn minst kunnen praten om een echte relatie met. Het beste voor je. Iemand w kom langs en u zult kennis maken met het echte ding. je moet je spaanse lessen en haar verrassen. Of koop een steen van Rosetta ingesteld en spaans te leren thuis. het is veel sneller en veel beter dan sommige van de andere schijven hebben ze daar. Wie weet, misschien dat ze in staat zijn om u te helpen op een aantal dingen. Één van beide manier het geeft je nog steeds een kans om haar te zien en te zien of alles goed zal komen. Maar def leren van de spaanse, anders geen van u zal in staat zijn om verder te gaan in deze relatie. mensen u moet direct met het meisje en haar vertellen hoe u viel over haar. Dat is als u iets voelen voor haar. Hoor haar vanaf dat moment kunt u beginnen met wat u wilt beginnen met haar ik denk dat je gaat te hebben om haar te vragen zelf uit te vinden. Anders zou ik gewoon zeggen dat het een dank u voor de kleding. misschien dat ze net als u, maar is ze is erg gelovig dan misschien is ze gewoon bang. Bel haar en praat met haar een beetje meer. Haar comfortabel met u. Schade aan minderjarigen, geweld of bedreigingen, intimidatie of privacy-invasie, imitatie of misleiding, fraude of phishing, Schadelijk voor minderjarigen, geweld of bedreigingen, intimidatie of privacy-invasie, imitatie of misleiding, fraude of phishing, Schadelijk voor minderjarigen, geweld of bedreigingen, intimidatie of privacy-invasie, imitatie of misleiding, fraude of phishing, mijn vriend jaar niet willen leven bij mij niet meer. In plaats daarvan wil hij wonen met zijn nieuwe vrienden. Wat moet ik doen?

strijd

About